Nederlands|English

 

PERSONALIA

Naam: Ilya Kneppelhout

leeftijd: 19 jaar

Geboortedatum: 19 maart 1997

Woonplaats: Woubrugge

Schoolopleiding: Tweetalig VWO

Scala College, Alphen a/d Rijn

LID VAN CLUB

TEAN (Alphen a/d Rijn)

TV Woubrugge

BESTE RESULTATEN

Regiokampioen t/m 16 jaar Noordwest Nederland, juni 2013

Districtskampioen t/m 16 jaar District Leiden, juni 2013

Master in de HE5, district Leiden
September 2012

Winnaar dubbelspel Tennis Europe Amstelpark, juli 2011

Kwartfinale Tennis Europe Frogner, Oslo, juni 2011

Winnaar Nike Junior Tour Kwalificatie Bergen op Zoom, 2011

Winnaar K3 TEAN zomer 2010 (1e jaars tm 14)

ALS IK NIET TENNIS . . .

... luister ik veel naar muziek
... voetbal ik graag met vrienden

 

wist je dat

 

 

 

 

Nieuws

27 juni - 2 juli 2011

Dubbeltoernooi Tennis Europe Amstelpark gewonnen!

Nu eens een Tennis Europe toernooi dichtbij huis – Amstelpark Zuiver Trophy in Amsterdam. Het was een prachtige week. Stralende zon en tropische temperaturen van meer dan 30 graden. Voor mij was het dubbeltoernooi een groot succes. Samen met Hidde Sels, met wie ik jarenlang competitie heb gespeeld bij TEAN, hebben wij de dubbel gewonnen!

Onze eerste ronde (we hadden een bye) tegen twee jongens uit Servië en Roemenië ging vrij makkelijk, maar daarna waren het allemaal spannendepartijen, toevallig tegen Nederlandse jongens: Anil Kwast en Bas de Rooij

(6-3, 6-1 ), Luuk van der Kroft en Patrick Speelman (6-2, 7-5) en in de finale een driesetter tegen Floris Verbruggen en Thomas Does (1-6, 6-2, 10-6). Het was wel grappig om onze namen op het scorebord te zien (zie foto). Ik weet niet of dit bij Tennis Europe toernooien normaal is, maar de beker was enorm! Hij past niet in mijn prijzenkast. In het enkelspel speelde ik niet zo goed. Door de punten die ik in Denemarken en Oslo had gehaald, stond ik op plaats 441 van de Europese ranglijst. Ik was daardoor de 'eerste qualifier', kreeg een wildcard en zat dus meteen in het hoofdtoernooi.De eerste ronde tegen Alexis Canter had ik naar mijn gevoel moeten winnen, maar na een paar goede games liep het niet meer. Van JB van Intime kreeg ik goede feedback die ik in wedstrijden daarna heb kunnen toepassen. En gelukkig heb ik deze wedstrijd verder door onze winst in het dubbelspel snel kunnen vergeten.

 

 

 

return